رییس شبکه بهداشت دیر درخواست کرد : با رعایت بهداشت محیط حقوق آینده و سلامتی کودکان را تضمین کنیم

7 مهر 1394
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت : کودکان آینده ما هستند محیط زیست را برای سلامتی آنها حفظ کنیم .

عادل مقدس در دیدار با کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط گفت : شعار امسال روز جهانی بهداشت محیط بر رعایت بهداشت محیط برای دستیابی به سلامت کودکان تاکید دارد و با عنوان « کودکان آینده ما هستند ، محیط زیست را برای سلامتی آنها حفظ کنیم » نامگزاری شده است .
وی با تقدیر از فعالیت‌های انجام شده در عرصه بهداشت محیط شهرستان دیر گفت : فعالیت و تلاش در عرصه بهداشت محیط ، منشاء اثرات زيادي در ارتقاء سلامت جامعه بوده است که با همت والا و تلاش بي وقفه همکاران در اين حيطه روز به روز درخشش و اثربخشي بيشر داشته است که برهيچ انسان دوستدار سلامت پوشيده نيست.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با بیان اینکه رعایت بهداشت محیط حرکت در مسیر تحقق اهداف توسعه پایدار بر مبنای انسان سالم است اظهار کرد : بهداشت محيط به فرايند ارزيابي، تصحيح، كنترل و پيشگيري از عواملي در محيط مي‌پردازد كه مي تواند بر سلامت نسل حاضر و آينده اثرات ناگواري داشته باشد .
وی اضافه کرد : بسياري از بيماري‌ها در جهان امروز حاصل ارتباط تنگاتنگ انسان با محيط زندگي اوست كه با افزايش آلاينده هاي محيطي افزايش چشمگيري داشته است.
مقدس با تاکید بر نقش موثر بهداشت محیط در سلامت کودکان گفت : کودکان از گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه هستند و در مقایسه با بزرگسالان مقاومت کمتری نسبت به عفونت ، تغذیه نامناسب ، آلاینده‌های شیمیایی ، آلودگی هوا و دیگر خطرات دارند لذا ایمنی و بهداشت کودکان و حفاظت از محیط زیست آنها یک موضوع بسیار مهم برای همه مردم جهان است .
وی با بیان اینکه روز جهانی بهداشت محیط نقطه عطفی در برنامه‌های بهداشت محیط محسوب می‌شود تصریح کرد : این روز فرصت مغتنمی است تا ضمن بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم آن در تحقق توسعه پایدار ، بر مشارکت مردم و آماده سازی عمومی و همچنین جلب همکاری‌های بین بخشی تاکید کرد و در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداشت .
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های این شبکه به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط اشاره و اعلام کرد : برنامه‌های متنوعی از قبیل برگزاری مسابقات ورزشی ، برپایی نمایشگاه نقاشی و عملکرد بهداشت محیط ، تقدیر از صنوف برتر ، پیاده‌روی ، اجرای طرح ضربت ، پاکسازی محیط روستاها و ساحل ، پرواز بادبادک‌ها و برگزاری کلاس‌های آموزشی اجرا می‌شود .