توسط شبکه بهداشت دیر صورت گرفت : توزیع 98 پیکیج جعبه کمک‌های اولیه بین مدارس شهرستان دیر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از توزیع 98 پکیج جعبه کمک‌های اولیه بین مدارس این شهرستان خبر داد .

عادل مقدس در حاشیه توزیع پکیج جعبه کمک‌های اولیه در گفتگو با خبرنگار وب دا در شهرستان دیر گفت : شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در راستای افزایش دسترسی دانش‌آموزان به خدمات اولیه اورژانسی اقدام به تهیه پکیج ‌جعبه کمک‌های اولیه و توزیع آن بین مدارس این شهرستان نمود .
وی اضافه کرد : پکیج‌های تهیه شده در سطح شهرستان دیر و بین 98 مدرسه این شهرستان توریع شد .
وی با اشاره به محتویات پکیج جعبه کمک‌های اولیه گفت : این پکیج شامل 10 وسیله ضروری کمک‌های اولیه از قبیل بتادین ، باند زخم بزرگ ، دستکش استریل ، چسب زخم ، گاز استریل ، پنبه هیدروفیل ، قرص استامینوفن ، پماد ضد سوختگی ، پماد تتراسایکلین و پد الکلی می باشد .
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با بیان اینکه اعتبار تخصیص شده جهت خرید این پکیج‌ها مبلغ بیست میلیون ریال می‌باشد اظهار کرد : وجود جعبه کمک‌های اولیه در مدارس الزامی است و آموزش و پرورش تعامل مناسبی با شبکه بهداشت و درمان دارد.
مقدس با تاکید بر نظارت مستمر بر تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه تصریح کرد : مدیران مدارس توجه ویؤه‌ای به تاریخ انقضای داروها و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه داشته باشند و هر۶ ماه با کنترل داروها، داروهای تاریخ کذشته از دور مصرف خارج و داروهایی با تاریخ اعتبار جدید جایگزین شوند.
وی ادامه داد : بهتر است جعبه کمک‌های اولیه در دمایی بین ۲ تا ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود.