تحقق وعده رییس دانشگاه علوم پزشکی به مردم شهرستان دیر

وعده رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مبنی بر اختصاص سهمیه پزشکان متخصص و حضور آنها در شهرستان دیر قبل از راه‌اندازی بیمارستان این شهر ، تحقق یافت .

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اعلام این خبر گفت : با مساعدت ویژه رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و معاون درمان این دانشگاه قبل از راه‌اندازی و شروع به کار بیمارستان دیر ، از محل سهمیه آبان ماه پزشکان متخصص این دانشگاه ، تعداد دو نفر پزشک متخصص زنان و قلب به این شهرستان اختصاص داده شد .
عادل مقدس افزود : علاوه بر این دو متخصص با همکاری بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان از این پس در تمام روزهای هفته پزشکان متخصص در بندر دیر حضور خواهند یافت و خدمات درمان تخصصی به شهروندان این شهرستان ارایه می‌دهند.
وی ضمن تشکر از ریاست بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت : پزشکان متخصص قلب ، داخلی ، اطفال ، زنان و زایمان، سونوگرافی ، اعصاب و روان ، ارتوپد ، کلیه و مجاری ادراری ، تغذیه و پزشک عمومی از هفته جاری در بندر دیر حضور خواهند یافت .
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر یادآور شد : پیش از این نیز دکتر رییسی ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مهر ماه سال گذشته با حضور در مرکز بهداشتی درمانی بردخون قول خرید دستگاه یونیت دندانپزشکی و افزایش نیرو و شبانه روزی شدن آن مرکز داده بود که در دهه فجر همان سال محقق شد .
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) نیز در خصوص برنامه حضور پزشکان متخصص در شهرستان دیر گفت : با برنامه ریزی انجام شده ان‌شاالله در تمامی روزهای هفته پزشکان متخصص در درمانگاه تخصصی شماره 3 بیمارستان کنگان مستقر در کلینیک تخصصی رازی بندر دیر حضور خواهند یافت و خدمات تخصصی ارایه خواهد شد .
علی راستگو  با اعلام برنامه حضور هفتگی پزشکان متخصص در درمانگاه شماره 3 بیمارستان کنگان مستقر در کلینک رازی دیر عنوان کرد : روز شنبه پزشکان متخصص قلب و اطفال ، روز یکشنبه پزشکان متخصص داخلی و اطفال و روز دو شنبه پزشکان متخصص کلیه و اطفال در بندر دیر حضور دارند .
وی ادامه داد : پزشکان متخصص اطفال ، ارتوپد و تغذیه در روز سه شنبه و پزشکان متخصص داخلی و اطفال در روز چهارشنبه در کلینیک شماره 3 رازی بندر دیر خدمات تخصصی به شهروندان ارایه می‌دهند .
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان اضافه کرد : در روز پنج شنبه نیز پزشکان متخصص داخلی ، زنان و زایمان ، اعصاب و روان و سونوگرافی حضور دارند .
راستگو  با اشاره به حضور پزشک عمومی در درمانگاه رازی بندر دیر تصریح کرد : علاوه بر پزشکان متخصص همه روزه پزشک عمومی نیز در درمانگاه شماره 3 رازی بندر دیر مراجعین به این درمانگاه را ویزیت می‌کند .