رییس شبکه بهداشت دیر خبر داد : آغاز به کارکمیسیون پزشکی کارکنان در شهرستان دیر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از راه‌اندازی کمیسیون پزشکی کارکنان برای نخستین بار در این شهرستان خبر داد .

عادل مقدس در گفتگو با روابط عمومی شبکه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت : براي رفاه حال کلیه کارکنان بخش دولتی و خصوصی، کمیسیون پزشکی شهرستان دیر از نبمه دوم سال جاری، فعالیت‌های حوزه کاری خود را در زمینه تأیید گواهی‌های استعلاجی کارکنان آغاز کرد.

وی با تقدیر از معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به جهت صدور مجوزهای لازم برای راه‌اندازی این کمیسیون در سطح شهرستان دیر گفت : با تلاش‌های مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر و درخواست‌های مکرری که همکاران و کارکنان در این شهرستان داشتند و با همکاری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، خوشبختانه این امر محقق شد و کمیسیون پزشکی کارکنان برای نخستین بار در سطح شهرستان دیر راه‌اندازی شد .

وی اضافه کرد : پیش از این کلیه کارکنان براي تأیید مرخصی‌های ناشی از معالجات درمانی خود به شهرستان کنگان مراجعه می‌كردند که این امر نارضایتی کارکنان را در پی داشت.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در خصوص محل دبیرخانه کمیسیون پزشکی کارکنان گفت : دبیرخانه این کمیسیون در محل مرکز سلامت جامعه حضرت مهدی (عج) دیر واقع است و کارکنان بخش‌های دولتی و خصوصی می‌توانند مدارک پزشکی مرتبط با مرخصی استعلاجی خود را برای تائید و بررسی به این دبیرخانه تحویل دهند .

وی افزود : در این کمیسیون ضمن بررسی مدارک استعلاجی کارکنان بخش دولتی و خصوصی ، از کارافتادگی افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره بهزیستی نیز تعیین درصد می‌شود .

مقدس با بیان اینکه راه‌اندازی کمیسیون پزشکی گامی مهم در راستای رضایتمندی کارکنان است خاطرنشان کرد : روند بررسی مدارک در کمیسیون پزشکی هر دو هفته یکبار صورت می‌گیرد .