راه‌اندازی مرکز و پایگاه سلامت جامعه در بندر دیر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از ایجاد مرکز و پایگاه سلامت جامعه در بندر دیر خبر داد .

عادل مقدس در جلسه شورای سلامت شهرستان دیر با اشاره به برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت گفت : با اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت ارایه خدمات در این حوزه تغییر چشمگیری داشته و خواهد داشت .
وی اضافه شدن واکسن پنتاوالان به برنامه روتین واکسیناسیون کودکان بکی از خدمات موثر این طرح دانست و افزود : حوزه معاونت بهداشت وزارتخانه در راستای طرح تحول نظام سلامت 7 برنامه و 10 پروژه را دنبال می‌کند که در سه فاز اجرایی می‌شود .
وی اضافه کرد : در گام اول با گسترش و تکمیل برنامه پزشک خانواده ، مراقبت‌های اولیه سلامت به روستائیان ، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت ارائه می‌شود و در گام دوم تکمیل و توسعه خدمات بهداشتی اولیه و ارتقاء سلامت در شهرهای 20 تا 50 هزار نفر را دنبال می‌کند و در گام سوم گسترش بهداشت در شهرهای بالای 50 هزار نفر تحقق می‌یابد .
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با بیان اینکه گسترش خدمات و مراقبت‌های اولیه در قالب ایجاد مراکز سلامت جامعه و پایگاه سلامت جامعه تعریف شده است اظهار داشت : در همین راستا بندر دیر نیر با توجه به قرار گرفتن در گروه شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت مشمول این خدمات شده است و با تبدیل شدن مرکز بهداشتی درمانی و پایگاه بهداشتی این شهر به مرکز سلامت جامعه و پایگاه سلامت جامعه ،  بسته‌های خدمتی جدیدی به شهروندان ارائه می‌شود .
وی در تعریف مرکز سلامت جامعه گفت : مرکز سلامت جامعه با تبدیل مرکز بهداشتی درمانی موجود در منطقه ، پذیرای ارجاعات مربوط به بیماری‌های واگیر و غیرواگیر بوده و همچنین با استقرا کارشناس بهداشت روان و تغذیه برنامه مشاوره‌ای نیز در این زمینه به مراجعان خواهد داشت .
مقدس با بیان اینکه مراحل تبدیل مرکز بهداشتی درمانی و پایگاه بهداشتی به مرکز سلامت جامعه و پایگاه سلامت جامعه در بندر دیر اجرایی شده است گفت : هم اکنون با جذب دو کارشناس تغذیه و روانشناس بالینی و استقرار آنها در مرکز سلامت جامعه خدمات مشاوره‌ای به شهروندان و ارجاعات پایگاه سلامت جامعه ارایه می‌دهند .
وی افزود : در همین راستا مراحل جذب تعدادی مراقب سلامت نیز در حال طی شدن است که در روزهای آبنده در مرکز و پایگاه سلامت جامعه دیر شروع به کار خواهند کرد .
این مقام مسئول در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر اضافه کرد : ماما ، کارشناس آزمایشگاه ، کارشناس بهداشت خانواده ، کارشناس مدارک پزشکی و تعدادی نیروی خدماتی از جمله افراد جذب شده در این طرح هستند .