به همت بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت دیر صورت گرفت: برپایی بیمارستان صحرایی در بردخون

دهمین بیمارستان صحرایی به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر و شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در شهر بردخون برپا شد .

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در آئین برپایی بیمارستان صحرایی در بردخون گفت : برپایی بیمارستان صحرایی تمرین ایثار و فداکاری است و مشقی است که بسیجیان در کلاس درس شهدا آموخته‌اند .
عادل مقدس با بیان اینکه بردخون میزبان دهمین بیمارستان صحرایی است که به همت سازمان بسیج جامعه پزشکی در استان بوشهر برپا می‌شود اظهار کرد  : مفتخریم که در خدمت بسیجیان جامعه پزشکی استان هستیم و مطمئنا تلاش‌های این عزیزان توسعه سلامتی و رضایتمندی مردم را در این منطقه به همراه خواهد داشت .
وی با بیان اینکه کلیه خدماتی که در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی به بیماران ارایه می‌شود در بیمارستان صحرایی نیز برای مراجعه کنندگان انجام می شود گفت : این بیمارستان دارای تخصص‌های زنان ، اطفال ، داخلی ، اورتوپدی ، چشم ، اورولوژی ، قلب ، مغز و اعصاب ، روانپزشکی ، دندانپزشکی ، تغذیه ، پزشک عمومی ، ماما ، پرستاران و کادر درمان که خدمات بهداتشی درمانی به شهروندان ارایه می‌دهد .
وی اضافه کرد : عمل ختنه نیز همچون دیگر خدمات ارایه شده در این بیمارستان به صورت رایگان انجام می‌شود .
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر افزود : علاوه بر ارایه خدمات درمانی ، تیم آموزشی بهداشت و درمان با برگزاری کلاس‌های آموزشی راه‌های پیشگیری از بیماری و سالم زیستن را به جامعه هدف و مراجعین به بیمارستان صحرایی آموزش می‌دهند .
مقدس خاطرنشان کرد : انجام کار تیمی و روحیه همکاران بسیجی مستقر در بیمارستان صحرایی و فضای ایجاد شده در این بیمارستان یادآور دوران هشت سال دفاع مقدس است که روحیه ایثار و خودگذشتی را متبلور ساخته است و همه باید پاسدار ارزش‌های دوران دفاع مقدس و خون شهیدان باشیم .