توزیع یک هزار کتاب ایمنی و سلامت بین دانش‌آموزان شهرستان دیر

کارشناس مسئول واحد آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: یکهزار جلد کتاب ایمنی و سلامت با نام 'من قهرمان ایمنی هستم' بین دانش آموزان این شهرستان توزیع شد.

احمد آخوندی درجلسه کارگاه آموزشی پیشگیری از حوادث در کودکان شهرستان دیر افزود: بروز حوادث از علل عمده مرگ و میر درکودکان است که قابل پیشگیری است و کتاب 'من قهرمان ایمنی هستم' با هدف پبشگیری از بروز حوادث در کودکان تالیف شده است .
وی اضافه کرد: معلمان باید طبق تفاهم نامه مشترک وزارت بهداشت و درمان و آموزش و پرورش این کتاب را در زنگ هنر در کلاس در طول سال تحصیلی 95- 94 تدریس کنند تا گامی هر چند کوچک در راستای پیشگیری از حوادث در دانش آموزان این مرز بوم برداشته شود.
مسئول آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیرافزود: این کتاب به کودکان و خانواد ه هایشان در مورد ایمنی و پیشگیری از حوادث آموزش می دهد و نکاتی را برای افزایش ایمنی در جامعه توصیه می کند.