معاون فرماندار دیر : رویکرد دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت مثبت بوده است

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دیّرگفت: رویکرد مثبت دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت باعث ارتقاء سطح سلامت جامعه و رضایتمندی مردم شده است .

سید علی پاک‌نژاد در نشست شورای سلامت شهرستان دیر، با تقدیر از فعالیت‌های دولت در عرصه بهداشت و درمان، خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید نگاه ویژه و خاصی به حوزه سلامت در کشور داشته که با اجرای طرح تحول نظام سلامت گام‌های اثربخشی در این خصوص برداشته‌شده است.
وی اظهار کرد : طرح تحول نظام سلامت طرحی کم‌نظیر و در راستای تأکیدات و منویات رهبر معظم انقلاب در بخش درمان و حوزه بهداشت است که در سال جاری شاهد شروع به کار مرکز سلامت جامعه حضرت مهدی و پایگاه سلامت امام خمینی در شهرستان دیر بوده‌ایم.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان دیّر گفت: شهرستان دیّر فاقد بیمارستان است و طرح‌های ویژه سلامت شامل کلینیک دهان و دندان، غربالگری افراد بالای 30 سال سن از نظر بیماری‌های قلبی ، توزیع قرص آهن در مدارس، بازدید از اصناف غذایی، تجهیز و راه‌اندازی مراکز بهداشتی درمانی در شهرستان داریم که امیدواریم موجب گسترش حوزه سلامت در شهرستان دیّر شود.
سید علی پاکنژاد با مثبت ارزیابی کردن عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت گفت: اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت موجب گسترش و توسعه حوزه سلامت در شهرستان دیر خواهد شد .
وی اضافه کرد : رویکرد مثبت دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت باعث ارتقاء سطح سلامت جامعه و رضایتمندی مردم شده است .