فعالیت 63 رابط بهداشت در شهرستان دیر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت : شصت و سه رابط بهداشت در شهرستان دیر فعالیت دارند .

عادل مقدس در حاشیه اعزام رابطین بهداشت شهرستان دیر به اردوی سیاحتی جزیره قشم با تقدیر از نقش آنان در ارتقاء سطح سلامت جامعه گفت : برنامه رابطین بهداشت بهترين فرصت براي توسعه فرهنگ فعاليت‌هاي داوطلبانه و مشاركت مردمي در عرصه سلامت است .
وی با بیان اینکه رابط بهداشت فردی است که به صورت افتخاری و رایگان در مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه‌های بهداشت فعالیت می‌کند اظهار کرد : برنامه‌های متعددی برای ترغيب و حمايت از خدمات داوطلبان نظام سلامت و مشاركت مردمي در عرصه سلامت پیش‌بینی شده است که یکی از آنها برنامه رابطین سلامت است .
وی با اشاره به تعداد رابطین سلامت شهرستان دیر گفت : تعداد 63 نفر رابط بهداشت در شهرستان دیر فعال هستند که این تعداد در مجموع 23 درصد کل خانوارهای مناطق شهری شهرستان دیر را تحت پوشش خود قرار داده‌اند .
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تاکید بر نقش مردم در افزایش سطح سلامتی جامعه گفت : مشارکت مردم در فعاليت‌هاي مربوط به سلامت تاثیر بسیار زیادی در افزايش سطح سلامتي پايدار مردم آن جامعه دارد .
وی با بیان اینکه داوطلب سلامت همچون حلقه محکمی ارتباط مسئولان بهداشتی را با سطوح محیطی جامعه برقرار می‌کند خاطر نشان کرد : برنامه رابطین سلامت وسيله‌اي براي دستيابي به اهداف بهداشتي و زمينه‌ساز رسيدن به توسعه مداوم و پايدار در جامعه است .
مقدس با فراخوان بانوان به حضور در برنامه رابطین بهداشت گفت : کلیه افراد علاقمند می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی نزدیک محل سکونت، علاقمندی خود را اعلام دارند و پس از ثبت نام و تشکیل پرونده، با توجه به میزان توانایی و فرصتی که در اختیار دارند با مراکز بهداشتی همکاری کنند.
وی ادامه داد : پس از ثبت نام ، رابط سلامت در کلاس‌های آموزشی که به صورت هفتگی در مراکز بهداشتی درمانی توسط مربیان برگزار می‌شود، شرکت می‌کند، و این فرد پس از آموختن مطالب بهداشتی، آموخته‌های خود را به خانوارهای تحت پوشش منتقل می‌کند و باعث تغییر نگرش و عملکرد مردم و بهبود شرایط زندگی آنها می‌شود.
وی با بیان اینکه هر رابط بهداشت طبق استاندارد باید 40 خانوار تحت پوشش داشته باشد تصریح کرد : رابط بهداشت ، از بین همسایگان و افراد محل سکونت خود خانوارهایی را به عنوان جمعیت تحت پوشش انتخاب می‌کند و با کمک و همیاری خود مردم، در برنامه‌ریزی و حل مشکلات بهداشتی و ارتقاء سطح سلامت آن جامعه تلاش می‌کند.