جوان بردخونی داوطلب سلامت نمونه استان شد.

7 اسفند 1400
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از انتخاب جوان بردخونی به‌عنوان " داوطلب سلامت نمونه استان" خبر داد.

احمد آخوندی گفت: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته از عملکرد داوطلبین سلامت سراسر استان، "زینب کهن" داوطلب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت بردخون  به‌عنوان داوطلب سلامت نمونه استانی انتخاب و معرفی شد.
وی افزود: " فرخنده هلالیان" بهورز خانه بهداشت مغدان نیز به‌عنوان " مربی نمونه استانی داوطلبان سلامت " انتخاب و از وی تقدیر شد.
وی بابیان اینکه برنامه داوطلبان سلامت از سال 1369 وارد حوزه سلامت شد، گفت: استفاده از ظرفیت داوطلبان سلامت که بدون هیچ چشمداشتی در کنار مراقبین سلامت فعال هستند، نقش مؤثری در توسعه پایدار حوزه سلامت دارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: برای پیشگیری و کنترل بیماری‌ها، نیاز به مشارکت مردم است و با اجرای برنامه داوطلبان سلامت میزان مشارکت مردمی در ارتقا سطح سلامت جامعه افزایش‌یافته است.
آخوندی، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان‌ها، حوادث و سوانح و بیماری‌های مزمن تنفسی را از مهم‌ترین علل مرگ‌ومیر عنوان و خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت داوطلبان سلامت برای افزایش آگاهی افراد جامعه از عوامل بروز بیماری‌های غیر واگیر استفاده کرد.
وی تصریح کرد: داوطلبین سلامت همواره از نقش و جایگاه ویژه‌ای در حوزه بهداشت و سلامت جامعه بخصوص در زمینه نهادینه کردن فرهنگ سلامت و افزایش خود مراقبتی برخوردار بوده‌اند.

تاریخ بروز رسانی:   9 اسفند 1400

چاپ خبر