حجت الاسلام سید علی حسینی در نشست شورای سلامت شهرستان دیر با بیان اینکه اسلام در زمینه سلامتی دستورالعمل ویژهی دارد گفت : اسلام دو نوع برنامه در خصوص سلامتی دارد که یکی از جنبههای آن به پیشگیری از بیماری تاکید دارد و جنبه دیگر آن به روشهای درمان پرداخته است که این موارد به کرات در احادیت و روایات مشاهده میشود .
وی سلامتی را یکی از دستاوردهای روزهداری دانست و اظهار کرد : تحقیقات بسیاری در زمینه تاثیر روزه بر سلامت جسم و روان توسط دانشمندان مسلمان و غیر مسلمان انجام شده است که نشان دهنده تاثیر مثبت روزه بر سلامتی افراد دارد .
امام جمعه بندر دیر با تاکید بر خود مراقبتی و رعایت اصول بهداشتی توسط افراد جامعه گفت : مردم باید خودشان نسبت به سلامت خود حساس باشند و با تامین نیازهای خوراکی خود از مواد غذایی سالم و صنوف معتبر ، سلامت خود را تامین نمایند .
حسینی توسعه فرهنگ سلامت را وظیفه تمامی دستگاهها دانست و افزود : امنیت غذایی با زور و تهدید و جریمه ایجاد نمیشود بلکه برای ایجاد آن باید فرهنگ سازی شود و این وظیفه همه است .
وی با اشاره به فرهنگ ممنوعیت استفاده از مواد دخانی در مساجد و حسنیهها در مراسمات ختم و روضه خوانی گفت : برای آموزش و اشاعه فرهنگ سلامت بارها از تریبون نمازجمعه استفاده شده است و دستاورد بسیار خوبی نیز در این زمینه وجود دارد که در بحث انجام آزمایشات قبل از ازدواج و ممنوعیت استفاده از مواد دخانی در مساجد و حسنیهها نمونهای از آن است .
وی تصریح کرد : ائمه جمعه در بخش مرکزی دیر ، بردخون و آبدان در بحث فرهنگ سازی و امنیت غذایی همگام با مسئولین بهداشت و درمان اقدام خواهند نمود .