تأکید نماینده مردم دیّر در مجلس شورای اسلامی به انجام واکسیناسیون

10 مهر 1400
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید به جریانات شکل‌گرفته برای بدبین کردن جامعه به انجام واکسیناسیون کرونا اهمیت داد.

حجت‌الاسلام موسی احمدی در آئین تجلیل از کارشناسان بهداشت محیط گفت: فعالیت‌های کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای در ایام کرونایی بزرگ و مصداق جهاد است.
وی افزود: حضور ایثارگرانه و فداکارانه کادر بهداشت و درمان در سنگر دفاع از سلامت و جان مردم کاری ستودنی و بزرگ است و بهترین تقدیر از مدافعان سلامت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی توسط مردم است.
وی با بیان اینکه سلامتی نعمتی است که تا زمان بیماری در جامعه اتفاق نیفتاده اهمیت آن ناشناخته است، گفت: شیوع ویروس کرونا و ابتلای مردم به بیماری کووید ۱۹ اهمیت نگاه به حوزه سلامت را دو چندان کرد و یک‌بار دیگر به جامعه در مورد رعایت مسائل بهداشت محیط و عمومی هشدار داد.
نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با تأکید به انجام واکسیناسیون همگانی کرونا گفت: واکسیناسیون کرونا نیاز جامعه امروز ما است و نباید به جریانات شکل‌گرفته برای بدبین کردن جامعه به انجام واکسیناسیون اهمیت داد.
احمدی ادامه داد: امروز تکلیف است که به آنچه ستاد ملی کرونا می‌گوید عمل شود تا به زودی جامعه از شر این ویروس منحوس رهایی پیدا کند.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.