سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر: 26 بهورز در شهرستان دیّر فعالیت دارند/ بهورزان در ارتقای امنیت اجتماعی جامعه روستایی نقش موثری دارند.

13 شهريور 1401
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از فعالیت ۲۶ بهورز در شهرستان دیّر خبر داد.

عباس آدمیت‌نسب در حاشیه حضور در خانه‌های بهداشت و تقدیر از بهورزان شهرستان دیّر گفت: در حال حاضر 11 خانه بهداشت در سطح روستاهای شهرستان دیّر فعال و مراقبت‌های بهداشتی در آنجا ارائه می‌شود.
وی با اشاره به نقش مؤثر بهورزان در ارتقای امنیت اجتماعی جامعه روستایی گفت: استقرار خانه‌های بهداشت در مناطق روستایی و دسترسی روستائیان به خدمات بهداشتی باعث آرامش خاطر و در نتیجه افزایش امنیت اجتماعی جامعه روستایی شده است به همین دلیل شعار امسال روز بهورز «بهورز؛ تضمین‌کننده سلامت و امنیت اجتماعی مردم روستا» نام‌گذاری شده است.
وی با بیان اینکه تعداد ۲۶ بهورز در شهرستان دیّر فعال‌اند افزود: از این تعداد ۱۶ نفر در خانه‌های بهداشت و ۱۰ نفر نیز در پایگاه‌های سلامت ستاره‌دار، خدمات و مراقبت‌های بهداشتی به تمامی گروه‌های هدف ارائه می‌دهند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره به گستردگی خدمات بهورزان گفت: انجام مراقبت تمامی گروه‌های سنی، واکسیناسیون، بهداشت محیط و حرفه‌ای، بهداشت خانواده، بهداشت روان، مبارزه با بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، آموزش بهداشت و بهداشت مدارس از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های بهورزان در خانه‌های بهداشت است.
آدمیت‌نسب تصریح کرد: کاهش میزان مرگ‌ومیر مادران باردار و کودکان، جلوگیری از عوارض حاملگی‌های متعدد، کاهش بار بیماری‌ها، ارتقا سطح سواد سلامت جامعه، ارتقا بهداشت محیط و...از جمله مهم‌ترین دست‌آوردهای فعالیت بهورزان است.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.